Jdi na obsah Jdi na menu

Focení nebo Promenáda v plavkách?

15. 6. 2014

Minulý pátek se naše třída fotila a jako každý rok jsme se snažili vymyslet zcela originální téma pro fotografii. Co z toho vzniklo? Tucet holek pobíhajících po trávníku před gymnásiem v kraťáskách a vrchním dílu od plavek.

Začalo to poměrně nevinně. První fotka bylo v normálním oblečení. Kluci v džínách a tričkách, holky v krásných šatech a na podpatcích. Pak ovšem nastal čas na skupinové fotky a my, holky, jsme se šly vyfotit pod strom, kde jsme se snad půlhodiny dohadovaly, jak se chceme nechat zvěčnit. Vyhrálo klasické pojetí, kdy některé seděly na zemi a další stály za nimi. Tím zábava nekončí. Dostaly jsme nejhorší nápad EVER, že uděláme lidskou pyramidu a nápad se během chvíle stal skutečností. Nápady došly a my jsme našeho pana fotografa/profesora propustily ze spárů a vydaly jsme se do šaten převléci do oněch kraťasů a plavek.

Promenádu v plavkách jsme předvedly nejen našim drahým spolužákům, ale i dělníkum provádějícím rekonstrukci záchodů u nás na škole. V první chvíli jsme se styděly a to dost, ale i ten stud po chvíli vyprchal a my se nechaly zvěčnit v plavkách. Před fotoaparátem jsme pózovaly, spíše "pózovaly", dobrých patnáct minut. Nikdo z přítomných neměl námitky, spolužáci se bavili na náš účet a fotograf do zajista také.

Zážitek to byl velmi zvláštní, ale zábavný. A mám-li říct pravdu? Z nás modelky asi nikdy nebudou. Ale no co, za dvacet let se na nějaké třídním srazu těmto fotkám zasmějeme a zaspomínáme nad léty strávenými na gymnásiu.

Eli

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář